Geboortekaartje op Maat

Liever niet de hele tekst lezen?
•• Stuur een berichtje, dan hebben we persoonlijk contact! ••

Alle tekst is geschreven in de 'jij-vorm', puur omdat niet iedereen een kindje met z'n tweetjes krijgt en het daardoor gewoon fijn en enkel gericht is op degene die het leest!


Hoera, je verwacht een kindje!

Wat een enorm spannende tijd breekt er aan. Misschien ben je al volledig voorbereid en weet je precies wat je te doen staat en wat je allemaal wilt. Misschien heb je nog geen enkel idee waar je moet beginnen en oriënteer je je op dit moment suf...

In beide gevallen ben je bij Paperloed aan het juiste adres. Omdat er geen groot bedrijf achter deze website schuilgaat is al het contact één op één en vooral ook heel persoonlijk. Wel zo fijn, het verwachten van een kindje is immers ook een hele persoonlijke en intieme gebeurtenis!

Vrijblijvende proef

Een geboortekaartje uitzoeken

Een geboortekaartje vinden dat je leuk vindt lukt nog wel, maar HÉT geboortekaartje vinden blijkt vaak stukken lastiger. De kaartjes die je online in webshops vindt zijn namelijk niet speciaal ontworpen voor jouw specifieke situatie, stijl en wensen.
En dat is natuurlijk wel wat je wilt. Dat het echt jóuw/jullie kaart is.

Een ontwerp op maat laten maken

Met een ontwerp op maat wordt de kaart precies zoals jij deze voor ogen hebt. Heb je nog niks voor ogen? Ook geen enkel probleem. Door persoonlijk (per mail, telefonisch of in real life) contact komen we samen achter je smaak, wensen en voorkeuren. Met al die info ga ik aan de slag.

Werkwijze geboortekaartje op maat

Werkwijze van Paperloed

Zodra je contact met Paperloed hebt opgenomen en aan hebt gegeven interesse te hebben in een kaartje op maat, ga ik vrijblijvend voor je aan het ontwerpen.

 Stap 1 | Wensen Doorgeven
Jij laat me alles weten wat je in je hoofd hebt, hoe veel of weinig ook en hoe chaotisch of geordend ook. Ik help je om alles om te zetten in een prachtig ontwerp!

Stap 2 | Ontwerpen
Zodra ik het ontwerp klaar heb, stuur ik je deze per mail. Meestal zijn het de eerste ronde een stuk of 4 ontwerpen waaruit je kunt kiezen en waar je mee kunt mixen en matchen. Kleur van de ene kaart in combi met wat decoratie van de ander. Misschien toch een ander lettertype... Jij laat me weten wat je aan wilt passen en anders wilt zien.

Stap 3 | Aanpassen
Met deze info pas ik de kaart aan. Ook deze stuur ik je digitaal toe en daar mag jij weer jouw feedback op geven. Stap 1 en 2 herhalen zich zo vaak als nodig is. De eerste 3 ontwerprondes vallen binnen de vaste ontwerpkosten. Voor elke extra ronde wordt een toeslag berekend. 

Stap 4 | Gratis Proefdruk
Helemaal tevreden over het digitale ontwerp? Dan kan er een proefkaart gedrukt worden! Wellicht heb je al een voorkeur voor een papiersoort. Ik adviseer je sowieso welk papier en formaat er het beste bij jouw kaartsoort past.

Stap 5 | Wachten maar...
Zodra je de echte proefdruk per post hebt ontvangen laat je weten of dit de kaart is die je voor ogen had. Helemaal happy? Dan zet ik de kaart 'on hold' totdat jij aangeeft dat de uiteindelijke oplage gedrukt kan worden!

Proefdruk aanvragen maatwerk

Het kindje is er!

Het is een geruststelling als de geboortekaart klaarstaat. Nu is het afwachten tot je kindje er is... Zodra dit het geval is, en je eraan toe bent, kan je mij alle laatste info doorgeven. Dit gaat het snelst via whatsapp. Maar per mail kan natuurlijk ook. Ik zal dan met jouw kaart aan de slag gaan, alle info toevoegen en alles nogmaals controleren.

Jij ontvangt de kaart dan nog een laatste keer digitaal en na jouw akkoord wordt de definitieve kaart in de gewenste oplage gedrukt!


Tip: Een extra leukigheidje is dat je de geboortekaart kunt laten verwerken op een tegeltje! Jullie unieke kaart (met eventueel wat aanpassingen) op een keramieken wandtegeltje! Hoe leuk is dat?


Extra's voor bij de geboortekaart

Natuurlijk is het kaartje het belangrijkst, maar er zijn nog zoveel andere producten die je kan bestellen en regelen voor de komst van je kindje... hier vind je een klein overzichtje!

Enveloppen
Bij kaartjes horen enveloppen. Je kan deze al van tevoren laten bezorgen. Zo heb je alle tijd om ze vast te adresseren en hoef je dat niet meer te doen in de drukke tijd vlak na de komst van je kindje. Adresseer ze handmatig, of bestel adresstickers in de stijl van het kaartje.

Stickers/Sluitzegels
Misschien tof om een sluitzegel bij op de envelop te plakken? Je kunt ze op maat laten maken in de stijl van de kaart, of gewoon een setje kant-en-klare stickers bestellen.

Labels/Tags
Ook erg leuk! Extra toevoegingen aan het kaartje zelf. Een stoere tag met extra info, een lief label met een touwtje, een inlegvel met daarop een aparte boodschap... Heel veel mogelijkheden om je kaart nog net iets luxer te maken!

Kleine Decoratie
Leuk je kaartje op in de sfeer en stijl die bij jou past. Een lintje erom, kleine knijpertjes erbij, stukje stof, lief strikje... Check wat er mogelijk is aan kleine decoratie en maak jouw kaartje compleet.

Ook leuk als je een kindje verwacht

Een geboortekaartje per post is natuurlijk altijd het leukst, maar heb je wel eens nagedacht over een bijpassende digitale boodschap. Misschien als uitnodiging voor de babyshower, of voor het kraamfeest. Wellicht eentje voor de geboorte-aankondiging zelf, of gewoon voor al deze genoemde momenten.

Sowieso is het tof om bij alle aspecten rondom de komst van je kindje dezelfde huisstijl door te voeren. Versiering, decoratie, uitnodigingen en aankondigingen... alles in de sfeer en stijl die jij wilt voor jouw kindje!


Vast een beetje inspiratie op doen? Dat kan HIER! ​

 

   

© 2021 - 2023 Paperloed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel