Opties & Prijzen

Ten eerste is het heel belangrijk te weten dat vrijwel alles mogelijk is! Ook als je het niet terug kunt vinden in de opties op deze website. Neem contact op en we kijken samen wat we kunnen regelen! Daarnaast hanteert Paperloed een aantal standaard tarieven. Deze vind je hieronder...

Kosten van de producten in de webshop

Alle prijzen van de kant-en-klare producten kan je vinden bij het desbetreffende item in de webshop! Afhankelijk van de keuzes tijdens het bestelproces wordt deze prijs eventueel aangepast.

Kosten Grafisch Ontwerp

Voor grafisch ontwerp en vormgeving kan je terecht op mijn andere website! 

Prijs van Geboorte/Uitnodigingskaarten

De eerste proefdruk van jouw kaart is helemaal gratis!

Onderstaande prijzen gelden voor kaarten die gedrukt worden op de standaard papiersoort. Liever een luxere papiersoort? Dan geldt er een toeslag per kaartje. De stuksprijs van je kaartje wordt lager naarmate je meer kaartjes besteld. De kaartprijs is INCLUSIEF witte envelop!

Kaartprijzen

Papiersoorten

Wat papiersoorten betreft is vrijwel alles mogelijk. Als je een kaartje rechtstreeks vanuit de webshop bestelt kan je kiezen uit de populairste papiersoorten. De toeslag is 0,25 per kaartje. Deze toeslag geldt voor onderstaande papiersoorten. Je kaartprijs wordt in de webshop automatisch aangepast zodra je een andere papiersoort kiest.

Er is mooi mat papier, fijn glanzend papier, extra dik papier en....
Gerecycled GeboortekaartjeKraft Papier KaartjeLinnen Look PapierParelmoer papierStructuur Papier

Natuurlijk zijn er nog veel meer papiersoorten te verkrijgen... Heb je iets in gedachten of ben je benieuwd wat er bij jouw kaart past? Neem dan contact op.

Afwerking van de Kaart

Naast de standaard afwerking van de kaart is het ook mogelijk te kiezen voor een andere soort afwerking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ronde hoeken, randen die vintage uitgesneden zijn of een postzegel-rand look...

Prijs van Speciale Toevoegingen

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk wat verfraaien van je kaart betreft! Wat dacht je bijvoorbeeld van foliedruk? Of van letterpress, het toevoegen van lintjes, strikjes en inlegvellen... Of misschien wil je helemaal geen rechthoekige kaart, maar wil je een rond exemplaar, een hart of iets totaal anders. Omdat de prijzen sterk afhankelijk zijn van jouw specifieke wensen, ontvang je deze in een persoonlijke offerte die je geheel vrijblijvend aan kan vragen!

Enveloppen bij de kaarten

Kaartjes verstuur je over het algemeen in een envelop (tenzij je de achterzijde bedrukt zoals een postkaart...). Als je jouw kaarten bestelt bij Paperloed, dan zitten daar GRATIS bijpassende standaard witte enveloppen bij. Natuurlijk zijn er nog heel veel andere opties wat enveloppen betreft. Je bestelt ze eenvoudig in de webshop, zo heb je ze al van tevoren in huis, zodat je ze in alle rust kunt adresseren.

Heb je een speciale wens wat enveloppen betreft? Voorgedrukte exemplaren, een speciale kleur die je niet in de webshop vindt, of een andere wens? Neem contact op!

Kaartontwerp op Maat

Natuurlijk kan je een kaart kiezen uit de webshop en deze aanpassen naar jouw wensen. Maar het is ook mogelijk om een kaart volledig op maat te laten ontwerpen. Een kaart waar er geen tweede van is! Een uniek exemplaar, helemaal zoals jij deze voor ogen hebt. (Hier vind je eerder ontworpen Kaartjes...)

De kosten voor het op maat laten ontwerpen zijn 75,-Check de precieze werkwijze van Paperloed hier. Hierbij komen uiteraard nog de standaard kosten per kaartje zoals hierboven in de tabel vermeld zijn.

Prijzen Overige Producten

De prijzen van alle overige producten zijn terug te vinden bij de artikelen zelf. Deze vind je in de webshop. Deze producten zijn ook eenvoudig rechtstreeks te bestellen.

Ontwerpen op maat gaan wat kosten betreft in overleg. De kosten zijn namelijk afhankelijk van het soort opdracht. Je ontvangt een offerte na je aanvraag en zodra je deze accepteert ga ik voor je aan de slag!

 

© 2021 - 2023 Paperloed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel