FAQ

Op deze pagina vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen. Staat hetgeen jij zoekt niet bij onze frequently asked questions? Aarzel dan niet om contact op te nemen, ik help je graag!


► Waarom staan er nog niet zoveel producten in de shop?
Nou, er staan er al wel een paar hoor! ;) Maar het is nog niet veel, dat klopt. Dat komt omdat Paperloed nog maar nét haar virtuele deuren geopend heeft... Op dit moment ben ik vooral bezig met opdrachten voor geboortekaartjes enzo. Er wordt daarnaast keihard gewerkt aan de producten voor de shop. Dagelijks worden er artikelen toe gevoegd, dus kom lekker vaak terug!

► Hoe neem ik contact met Paperloed op?
Dit kan op meerdere manieren... Je vindt alle contactgegevens op onze contactpagina!

► Waar en hoe bestel ik een GRATIS proefdruk?
Leuk dat je een Gratis Proefdruk wilt bestellen! Dat kan HIER.​

► Ik heb een bedrijf/merk, kan ik mijn logo/drukwerk door Paperloed laten ontwerpen?
Jazeker kan dat! You name it, Paperloed ontwerpt het! Mijn werkwijze vind je op de Custom Made pagina. Daar lees je meteen meer over alle mogelijkheden.

► Waar vind ik de verzendkosten?
Deze zijn afhankelijk van de grootte van je bestelling. Tijdens het afrekenproces worden de verzendkosten getoond, maar je vindt ze ook op onze Verzending & Leveringspagina.​

► Waar vind ik de prijzen voor geboortekaartjes/trouwkaarten?
De standaardprijzen vind je op onze Opties&Prijzen pagina. Maar omdat er zo ontzettend veel mogelijk is, kunnen we niet alle prijzen daar vermelden. Heb je bijzondere verzoekjes, of wijkt je wens wat af van de standaard? Dan ontvang je vanuit Paperloed vrijblijvend een offerte met daarin alle kosten.

► Ik wil graag bijpassende producten bij mijn kaartje, kan dat?
Natuurlijk kan dat! Van hele huisstijlen tot kleine bijproducten... Je shopt ze kant-en-klaar in de webshop, of je laat de items op maat ontwerpen.

► Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Dat is afhankelijk van hetgeen je besteld hebt. Kant-en-klare producten worden binnen 2 werkdagen verzonden. Customised artikelen doen er doorgaans wat langer over. In je orderbevestiging vind je de verwachte levertijd en ook HIER kan je Paperloeds verzend- en levertijden vinden.​

► Ik heb mijn bestelling (nog) niet ontvangen.
Ho, dat is niet de bedoeling. Heb je wel een orderbevestiging in je mail ontvangen (check ook je spam!), dan weet je namelijk zeker dat de bestelling geplaatst is. Misschien is je bestelling nog niet onderweg omdat het om een customised product gaat en we wachten op jouw digitale akkoord van de druk? 

Het kan ook zijn dat jouw pakketje wel degelijk verzonden is, maar nog steeds onderweg is. Neem sowieso even contact op! Dan gaan we voor je kijken bij de vervoerder. Mocht het nou onoplosbaar blijken (héél soms raken er pakketjes zoek), dan lossen we het uiteraard op een andere manier op!

► Ik wil de producten van Paperloed graag opnemen in mijn assortiment, kan dat?
Wat tof! Ja, dat kan zeker! Op de Reseller Pagina vind je vast wat beknopte info, als je daarna contact opneemt en blijkt dat je een ideale wederverkoper zou zijn, ontvang je alle verdere info!

► Ik ben niet helemaal tevreden.
Wat vervelend om te horen! Dat is niet de bedoeling natuurlijk. Op de pagina Garantie&Klachten vind je alle info. Mocht je er nou niet uitkomen, neem dan vooral contact op, dan kijken we samen naar de beste oplossing!

© 2021 - 2023 Paperloed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel