Samenwerken of Paperloed producten inkopen

Bijdrage leveren

Voor een toffe samenwerking sta ik altijd open! Een bijdrage aan een goodiebag, een toffe promotionele actie of een heel ander concept. Laat het vooral weten als jij een samenwerking wel ziet zitten!

Brandreps & Brandenthousiasts

Passen de producten van Paperloed bij jou? Heb je een blog, een youtube kanaal, of weet je op een andere manier exposure te vergaren? Leuk! Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen met influencers en enthousiasts! Stuur me een berichtje via socials of gewoon per mail of whatsapp!

Zelf producten van Paperloed verkopen

Of je nou een webshop hebt, een stenen winkel, of een andere setting waarin de producten van Paperloed super tot hun recht zouden komen... In al deze gevallen kan jij reseller worden! Natuurlijk is het wel een beetje afhankelijk van wat voor soort bedrijf(je) je hebt, want Paperloed moet er wel bij passen! Mocht dat inderdaad het geval zijn, dan ontvang je de infomail voor wederverkopers en kan je meteen naar hartelust in gaan kopen!

Grotere aantallen inkopen als zakelijke klant

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je de producten niet wilt doorverkopen, maar dat je om een andere reden een resellerskorting wilt. Bijvoorbeeld omdat je de producten gebruikt bij kerstpakketten, als kadootje voor werknemers of op een andere manier. Dat is natuurlijk mogelijk! Leuk!

Een berichtje naar Paperloed

Stuur een berichtje naar Paperloed als je interesse hebt in wederverkoop of groot/groter inkopen onder gunstige resellersvoorwaarden.
Je hoort dan zo spoedig mogelijk van me!

Verkooppunten & Samenwerkingen

Hier vind je trouwens onze reeds bestaande verkooppunten en samenwerkingsverbanden!

© 2021 - 2023 Paperloed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel