Over Paperloed

Paperloed is pas nét gestart... Een spiksplinternieuwe website en webshop boordevol (okay, straks dan, nu is het hier nog vrij leeg...) papierwaren en alles wat daarmee te maken heeft.

De webshop

Toffe items voor je huis, stationery, leuke opsmuk voor de kinderkamer, fijne kaartjes... en alles van ons eigen merk.
Dit en nog veel meer vind je in de webshop van Paperloed.com. 

Grafisch Ontwerp

Naast de webshop met kant-en-klare producten is er ook een belangrijk deel van de website gericht op grafisch ontwerp. Ik help je namelijk heel graag met het omzetten van jouw ideeen naar een tastbaar product. En als je zelf nog geen ideeen hebt, dan help ik je daar ook graag mee! Of het nou gaat om een geboortekaart, een logo, stickers, een uitnodiging, een digitale boodschap of iets heel anders...

Ik vind het het allerleukst om te proberen er samen iets fantastisch van te maken! Schroom niet om contact met me op te nemen om te checken wat alle mogelijkheden zijn. Een kleine indruk krijg je wellicht al door eventjes op mijn portfolio pagina te kijken.

Paperloed

Achter het merk Paperloed zit ik; Lotte. In m'n eentje. Nouja, met soms wat hulp van mijn vriend dan, die blijkt toch wel veel meer verstand te hebben van het administratieve deel. En laat mij dan maar fijn het creatieve deel op me nemen! 

Dat heb ik héél lang geleden namelijk al eerder gedaan. Destijds met Popsjes&Co. Ik vond dit super om te doen, maar zo ver ontwikkeld als ik nu ben, was ik destijds nog niet... door omstandigheden ben ik toen gestopt. Maar poeh het kriebelde! 

En daarom nu; Paperloed! Geen doorstart, maar een nieuwe start. Fris, nieuw, spannend, leuk, geweldig en reuze fijn... Hopelijk weten jullie me snel weer te vinden en raken jullie net zo enthousiast als ik!

Liefs Lotte
Paperloed

 

© 2021 - 2023 Paperloed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel