Verzending en Levering

Verzendwijze van jouw bestelling(en) met webshop producten

Plaats je een bestelling via de website, dan kom je tijdens het bestelproces vanzelf de verzendkosten tegen. Afhankelijk van het gewicht en de afmeting wordt je pakketje verzonden in een brievenbusdoosje of een groter pakket. Dit wordt automatisch berekend.

Ook als het slechts om een kleine bestelling van een paar kaartjes gaat, maken we gebruik van doosjes. Simpelweg om het feit dat de kans op beschadiging van de (papieren) producten hierdoor het minst is. En het is natuurlijk de bedoeling dat jouw bestelling jou in de best mogelijke staat bereikt! 

(Daarnaast doen we altijd nog wat fijne extra's bij je bestelling, dus een beetje extra ruimte is nooit weg! ;) )


Verzendwijze van geboortekaartjes en ander persoonlijk drukwerk

Zowel de geboortekaartjes en trouwkaarten die je rechtstreeks vanuit de webshop bestelt als ook de op maat gemaakte bestellen, alles wordt per groot brievenbusdoosje of pakket verzonden! Op deze manier is de kans op beschadiging van de (papieren) producten het minst. En het is natuurlijk de bedoeling dat jouw bestelling jou in de best mogelijke staat bereikt! 


Tarieven

Zeker in deze tijd kan het zo zijn dat de tarieven aangepast worden. Hier vind je altijd de meest recente tarieventabel! Wil je iets laten verzenden naar een andere bestemming? Neem dan even contact op!


Verzendkosten NederlandVerzendkosten BelgieVerzendkosten DuitslandVerzendkosten Verenigd Koninkrijk


Levertijd

Webshopproducten

Alle kant-en-klare producten die besteld worden in de webshop worden binnen 2 werkdagen verzonden. Dit betekent dat je je bestelling meestal binnen 1-4 dagen in huis hebt. Met uitzondering van de drukkere periodes rondom de feestdagen natuurlijk.

Omdat we bij Paperloed afhankelijk zijn van de vervoerders kunnen we nooit 100% garanderen dat jouw pakketje je binnen de gestelde tijd bereikt. Wat we wél kunnen beloven is dat wij er in ieder geval alles aan doen!

Geboortekaartjes en ander persoonlijk drukwerk

In het geval van customised/gepersonaliseerde producten is de levertijd doorgaans wat langer. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling namelijk altijd eerst een digitale versie in je mailbox. Is deze naar wens?
Dan gaan we over tot de druk van de door jou bestelde producten. Meestal is de levertijd voor drukwerk zonder spoed (dus posters/stickers/etc) 1-3 werkdagen na akkoord op de digitale versie.

Voor geboortekaartjes geldt dat wanneer alle info vóór 12:00u wordt doorgegeven, in bijna alle gevallen de kaarten dezelfde dag nog gedrukt en verzonden worden. Info doorgeven gaat het snelst via whatsapp!

De pakketten worden verzonden met PostNL en die bezorgen in de meeste gevallen meteen de volgende dag al.

Heb je vragen over de status van je bestelling? Aarzel niet en neem gerust contact op!

 

© 2021 - 2023 Paperloed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel