Gratis Proefdruk van jouw Geboortekaartje

► Scroll helemaal naar beneden om meteen jouw GRATIS PROEFDRUK te bestellen! ◄

Stappenplan Geboortekaartje

Bestel een proefdruk van jouw favoriete geboorte kaart!

Heb je de kaart gevonden die je zocht? Of juist nog helemaal niet, maar ben je benieuwd hoe een bepaalde kaart er in het echt uitziet? Dan is een proefdruk 'the next step'. 

Voordat je de uiteindelijke oplage kaarten bestelt wil je namelijk wel weten of de kaart helemaal naar jouw wens is!

Gratis Proefdruk

Proefkaart aanvragen.

Als je oog is gevallen op een kant-en-klaar kaartje in de webshop, dan is het heel eenvoudig om meteen een gratis proefdruk te bestellen. Je eigen aanpassingen en toevoegingen kan je eenvoudig doorgeven tijdens het bestelproces. 

Wil je een kaart op maat laten ontwerpen, dan hoort het toesturen van de proefdruk bij de stappen die we samen doorlopen!

Eerst een digitale kaart, daarna een papieren geboortekaart.

In beide gevallen, dus zowel bij een kaartje uit de webshop, als bij een kaartje op maat, ontvang je eerst een digitale proefkaart in je mail. Dit is om een laatste controle uit te voeren, zodat je helemaal tevreden bent over het uiteindelijke ontwerp. 
Ben je akkoord? Dan wordt de kaart gedrukt op de papiersoort van jouw keuze.

Proefdruk ontvangen... en dan?

Heb je je proefdruk ontvangen? Dan bepaal jij of dit hét kaartje gaat worden. Misschien wil je bij nader inzien nog iets aangepast hebben, of wil je de kaart toch nog eens zien op een andere papiersoort. Dat kan allemaal. Na de eerste proefdruk die gratis is, bestel je eenvoudig extra proefdrukken voor de standaard kaartprijs.

Helemaal happy? Dan kan de echte oplage kaarten besteld worden! Je kan deze meteen in de webshop bestellen en tijdens het bestelproces voor de optie 'on hold' kiezen totdat bijvoorbeeld je kindje er is of het feestje plaats gaat vinden. Zodra je de kaarten wilt laten drukken geef je onder vermelding van je bestelkenmerk alle laatste gegevens (van je kindje of het feest) door. Dit kan per mail of per whatsapp.

Natuurlijk kan je de uiteindelijk oplage ook gewoon meteen bestellen en laten drukken!

Proefdrukken van andere geboorteproducten

Wil je naast het de kaart nog meer gepersonaliseerde producten bestellen of laten ontwerpen? Stickers, een geboortebord, bedankjes, een poster... Ook daarbij is een proefdruk in sommige gevallen mogelijk! Bij de kant-en-klare items in de shop doorloop je eenvoudig het bestelproces. Daar staat dan bij of een proefdruk mogelijk is.

Gaat het om op maat gemaakte ontwerpen? Dan hebben we samen contact over de mogelijkheden.

Sorteer op
© 2021 - 2023 Paperloed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel