Geschreven door Lotte (eigenaresse Paperloed)


Blogpost Paperloed
Paperloed is Live!

Het is zover! De website is live, zoals dat heet... Iedereen kan 'm bezoeken, iedereen kan er wat van vinden. En dat is super spannend en super leuk tegelijk.

Wat is Paperloed?

Dat was de eerste vraag die ik mezelf gesteld heb toen ik besloot om weer voor mezelf te gaan beginnen. 'Wéér' inderdaad, want in het verleden heb ik dat al eens gedaan. Ik maakte toen in samenwerking met andere creatievelingen baby- en kinderproducten. Het assortiment was aardig ruim en ik verkocht alles via mijn webshop.
Daarnaast ontwierp ik zelf papierwaren en maakte ik geboortekaartjes! Alles onder de naam Popsjes&Co.

Popsjes en Co website

Maar ik ben destijds door persoonlijke omstandigheden (wat klinkt dat toch zwaar) gestopt en voor een werkgever aan de slag gegaan. Gelukkig kon ik wel op hetzelfde gebied werkzaam blijven; het grafische, het bedenken, het creatieve... Ik heb daar veel bijgeleerd wat het 'technische' gedeelte betreft. 

Paperloed logo

Maar nu is het dan toch weer tijd voor een eigen richting. Een nieuwe naam, een nieuw merk, een nieuwe website!
Paperloed.

Lege website

Zoals je waarschijnlijk al gezien hebt is het huidige assortiment nog zeer beperkt. De hoogste prioriteit lag bij het werven van nieuwe opdrachten en het gereed krijgen van de website. 
Maar not to worry, want het assortiment breidt wekelijks uit. Zowel de geboortekaartjes en trouwkaarten als het aanbod in de webshop. Kom dus lekker vaak terug om te checken of er alweer nieuwe artikelen zijn toegevoegd!

Het uiterlijk van de website zal de komende tijd ook nog gaan veranderen... afbeeldingen zullen worden aangepast. Deze zijn nu namelijk nog heel erg algemeen en die horen natuurlijk allemaal in Paperloedstijl én met Paperloed producten te zijn!

Wat vind je bij Paperloed?

Webshop
Ontzettend veel! In de eerste plaats papierwaren. Denk daarbij aan kaartjes, posters, stickers, labels, notitieblokken, planners en allerhande stationery. Kant-en-klaar te bestellen en door snelle verzending ook lekker snel in huis. Maar customised producten vind je er ook.

Minikaartjes Paperloed

Grafisch Ontwerp
Er is ook een deel ingericht voor grafisch ontwerp. Als particulier kan je bij me terecht voor bijvoorbeeld familie drukwerk. Denk aan geboortekaartjes, uitnodigingen, speciale stickers, etc.
Als zakelijke klant ben je bij Paperloed ook helemaal aan het juiste adres. Ik help graag mee met het omzetten van ideeën naar tastbare producten. Of dat gaat om een logo, een menukaart, een visitekaartje of misschien zelfs wel een hele huisstijl. Ik ga voor je aan de slag!

Grafisch Ontwerp

Kan er al besteld worden?

Jazeker! Volmondig JA! Alle producten die online staan kan je sowieso meteen bestellen. Maar het is vanaf de live-gang van Paperloeds website ook meteen mogelijk geworden om producten op maat te laten ontwerpen. Dus als jij een geboortekaart wilt laten ontwerpen, stickers nodig hebt voor een speciale gelegenheid of een boekomslag wilt? Neem vooral contact met me op. Ik heb zin om aan de slag te gaan!

Blogs

Deze eerste blog was eigenlijk een beetje een combi van uitproberen en informeren. Even een klein beetje een idee krijgen is wel fijn. Vanaf nu zullen er regelmatig nieuwe blogs verschijnen. Blogposts met daarin handige tips omtrent van alles en nog wat. Geboortekaartje tips, ideeën voor namen, hoe je papierwaren tof in je interieur kunt verwerken, en nog veel meer. 

Paperloed blijven volgen

Omdat het hier nu nog vrij kaal is, vind je het misschien leuk om het verdere verloop van Paperloed te volgen en de ontwikkelingen te zien? Leuk! Dat kan natuurlijk... Paperloed is namelijk nu al te volgen op Instagram, Facebook en Google. En zeer binnenkort ook op Pinterest en LinkedIn.

Instagram Paperloed

Verder is het mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief. En dat wordt niet zo'n saaie natuurlijk, dat wordt er eentje die alleen verschijnt als er daadwerkelijk iets te melden is en eentje die ook echt fijne en nuttige inhoud bevat! Wel zo prettig.

Laat van je horen!

Ik weet natuurlijk niet wie deze website allemaal zal gaan bezoeken en zien. Wat ik wel weet is dat ik feedback erg fijn vind. Dus mocht je een foutje op de site tegenkomen, een opvallendheid of wil je gewoon iets kwijt? Neem contact op en laat het me weten! Daar heb ik veel aan en dat maakt Paperloed uiteindelijk nog fijner en beter!

Lotte van Paperloed


BEKIJK DE ANDERE BLOGS

 

 

© 2021 - 2023 Paperloed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel